What we solve

Wij helpen met het uitleggen van diensten of promoten van producten middels (bewegend) beeld. Wat we écht doen? - Impact maken door visuele communicatie. Onze chefs converteren elk productverhaal naar effectieve marketingmiddelen. Dit doen we in de vorm van 3D renders, animaties, films en fotografie.

Onze partners en de branches waarmee we samenwerken zijn erg uiteenlopend. Van retail tot automotive, van voedselindustrie tot fashion en van onderwijs tot infrasector. 

Group 120

Fotografie

Group 2255 (1)

Film

Group 2254 (1)

Animatie

Werkwijze

Een project, campagne of samenwerking met Visualchefs kan op verschillende manieren tot stand komen. Visualchefs werkt samen met de marketeers van jouw eigen marketingafdeling, als externe partner van jouw organisatie of Visualchefs werkt samen met / in opdracht van een willekeurig reclamebureau, marketingbureau of communicatiebureau, als externe specialist. In beide gevallen werken we nauw samen in fases om samen tot het gewenste resultaat te komen. Van brainstorm tot eindproduct.


Hatchtech-Laminaire airflow_v6.00_01_24_02.Still012

De mannen van VisualChefs leveren topkwaliteit binnen afzienbare tijd. Ze denken constant met je mee en dat is te zien aan het eindresultaat. Super tevreden!

Edward Rozendaal - Hatchtech

Zorgtraject V6 Final .00_00_05_18.Still002

Voor ons zorgplatform heeft VisualChefs een mooie en heldere animatievideo gemaakt. In een paar minuten tijd wordt alles uitgelegd over het nut van Zorgtraject en alle functionaliteiten. De samenwerking was prettig. Er werd echt iets met onze feedback gedaan en we werden goed op de hoogte gehouden van het project.

Jennifer Kok – Zorgtraject

Layer 8 copy@3x

Visualchefs heeft binnen 1 minuut het product Isoduct weten uit te leggen en aantrekkelijk te maken. Het resultaat is fantastisch!

Theo van der Kamp - Mandelo

Carqon-02

Als Marketing Manager van Carqon weet ik hoe belangrijk kwalitatieve content is om een nieuw merk te bouwen. VisualsChefs verdient erkenning voor de belangrijke rol die ze spelen in de groei van Carqon.

Maarten Swijnenburg - Carqon

Layer 8 copy@3x

Met groeiplan helpen wij bedrijven te groeien in omzet. Maar, hoe we dit precies doen is lastig uit te leggen. Het is visualchefs gelukt een animatie te maken die binnen 1 minuut onze dienstverlening spot on presenteert.

Jeffrey Heerkens - Groeiplan

Indrustrial application_V2.00_00_00_00.Still001

Al een aantal jaren werkt IPT Technology zeer prettig samen met het team van Visualchefs. Ze begrijpen wat wij willen overbrengen, schakelen snel en kundig en leveren echt hoge kwaliteit. Het inzetten van hoogwaardige 3D animatie is mede dankzij hun prijs / kwaliteitsverhouding een belangrijke marketingtool geworden voor ons.

Bauke - IPT Technology

Rutgers V2 (Final).00_01_39_05.Still016

Met de inhoudelijke input kon Visualchefs heel goed uit de voeten, dit vormde tot een sterk script en goede vormgeving. Dat toonde meteen hun kracht. Er werden verschillende ideeën uitgewisseld en ik vond het erg leuk om hierin hun visie te leren kennen. Ik vond het fijn dat de dingen die we echt belangrijk vonden leidend waren in de animatie.

Ymke - Rutgers

DJI_0542-HDR

We wilden echte mensen laten zien in onze campagne. Degene die met passie over hun werk konden praten. Dat heeft Visualchefs zó puur gevangen. De vacature was binnen anderhalve dag gevuld!

Rianne - Barneveldse kraanverhuur

Showreel Degalux v3.00_00_16_03.Still001

VisualChefs heeft prachtige 3D video’s gemaakt waardoor stap voor stap duidelijk wordt hoe onze producten gemonteerd moeten worden. Dit scheelt onze medewerkers binnendienst een hoop tijd en de klant heeft een prettige montage ervaring.

Daan Daudey - De Zonweringfabriek

GetJobsDone Student.00_00_13_26.Still003

Als startup stoeide we met een eenduidige boodschap voor verschillende doelgroepen. Visualchefs hielp ons door uiteindelijk twee animatievideo’s te maken waarin GetJobsDone duidelijk wordt uitgelegd met duidelijke teksten en sterke animaties.

Lieke Klap - GetJobsDone

EO_Kerst-animatie_DEF.00_00_12_28.Still006

MET VISUALCHEFS HEBBEN WE EEN PARTNER DIE ONZE VISUALS EN IDEEËN MOEITELOOS OMZET IN TOFFE ANIMATIES EN 3D VISUALS.

Mark - Supervisual

Focs-07

We hadden een kickstart nodig aan content. En we weten dat Visualchefs content aanlevert waar zowel producten en de lifestyle goed naar voren komen.

Gijs - Focus Health Nutricion

Next

Prev

Overtuigd?
Vraag onze offerte aan