Our work

Goede content. Goede dag

Impact maken met visuele communicatie. Dat is wat ons drijft. Maar wat betekend dit voor jou? Dat jouw verhaal op de beste, mooiste en tofste manier wordt verteld. Beeld wat je bij blijft.

Visualchefs. No regrets.

Group 2346

HOGERE CONVERSIE

Actie in de taxi! Jouw potentiële klanten zijn pas waardevol wanneer zij daadwerkelijk actie ondernemen. Wanneer ze klikken, contact opnemen, kopen, huren, reserveren, lid worden, et cetera. De content van Visualchefs stimuleert dit gedrag.

Group 2303

KWALITEIT DOOR CONTEXT.

Voor ons zijn onze producten van beeld en geluid niet zomaar films, foto’s, video’s en animaties. Het is content. Deeltjes van een marketingstrategie. Middelen om jouw product, dienst of merk te laten groeien. Dat begrijpen wij.

Group 2347

EASYGOING WORKFLOW.

We maken niet alleen goeie shit, we zijn ook nog eens prettig om mee te (samen)werken. De briefing en de start van elk project is dan ook heilig. Doorvragen, luisteren, debriefen, gezonde kritiek onderling en geen bloemetjes er omheen.

EO_Kerst-animatie_DEF.00_00_12_28.Still006

MET VISUALCHEFS HEBBEN WE EEN PARTNER DIE ONZE VISUALS EN IDEEËN MOEITELOOS OMZET IN TOFFE ANIMATIES EN 3D VISUALS.

Mark - Supervisual

Carqon-02

Als Marketing Manager van Carqon weet ik hoe belangrijk kwalitatieve content is om een nieuw merk te bouwen. VisualsChefs verdient erkenning voor de belangrijke rol die ze spelen in de groei van Carqon.

Maarten Swijnenburg - Carqon

Layer 8 copy@3x

Visualchefs heeft binnen 1 minuut het product Isoduct weten uit te leggen en aantrekkelijk te maken. Het resultaat is fantastisch!

Theo van der Kamp - Mandelo

Rutgers V2 (Final).00_01_39_05.Still016

Met de inhoudelijke input kon Visualchefs heel goed uit de voeten, dit vormde tot een sterk script en goede vormgeving. Dat toonde meteen hun kracht. Er werden verschillende ideeën uitgewisseld en ik vond het erg leuk om hierin hun visie te leren kennen. Ik vond het fijn dat de dingen die we echt belangrijk vonden leidend waren in de animatie.

Ymke - Rutgers

Focs-07

We hadden een kickstart nodig aan content. En we weten dat Visualchefs content aanlevert waar zowel producten en de lifestyle goed naar voren komen.

Gijs - Focus Health Nutricion

Layer 8 copy@3x

Met groeiplan helpen wij bedrijven te groeien in omzet. Maar, hoe we dit precies doen is lastig uit te leggen. Het is visualchefs gelukt een animatie te maken die binnen 1 minuut onze dienstverlening spot on presenteert.

Jeffrey Heerkens - Groeiplan

DJI_0542-HDR

We wilden echte mensen laten zien in onze campagne. Degene die met passie over hun werk konden praten. Dat heeft Visualchefs zó puur gevangen. De vacature was binnen anderhalve dag gevuld!

Rianne - Barneveldse kraanverhuur

GetJobsDone Student.00_00_13_26.Still003

Als startup stoeide we met een eenduidige boodschap voor verschillende doelgroepen. Visualchefs hielp ons door uiteindelijk twee animatievideo’s te maken waarin GetJobsDone duidelijk wordt uitgelegd met duidelijke teksten en sterke animaties.

Lieke Klap - GetJobsDone

Zorgtraject V6 Final .00_00_05_18.Still002

Voor ons zorgplatform heeft VisualChefs een mooie en heldere animatievideo gemaakt. In een paar minuten tijd wordt alles uitgelegd over het nut van Zorgtraject en alle functionaliteiten. De samenwerking was prettig. Er werd echt iets met onze feedback gedaan en we werden goed op de hoogte gehouden van het project.

Jennifer Kok – Zorgtraject

Hatchtech-Laminaire airflow_v6.00_01_24_02.Still012

De mannen van VisualChefs leveren topkwaliteit binnen afzienbare tijd. Ze denken constant met je mee en dat is te zien aan het eindresultaat. Super tevreden!

Edward Rozendaal - Hatchtech

Indrustrial application_V2.00_00_00_00.Still001

Al een aantal jaren werkt IPT Technology zeer prettig samen met het team van Visualchefs. Ze begrijpen wat wij willen overbrengen, schakelen snel en kundig en leveren echt hoge kwaliteit. Het inzetten van hoogwaardige 3D animatie is mede dankzij hun prijs / kwaliteitsverhouding een belangrijke marketingtool geworden voor ons.

Bauke - IPT Technology

Showreel Degalux v3.00_00_16_03.Still001

VisualChefs heeft prachtige 3D video’s gemaakt waardoor stap voor stap duidelijk wordt hoe onze producten gemonteerd moeten worden. Dit scheelt onze medewerkers binnendienst een hoop tijd en de klant heeft een prettige montage ervaring.

Daan Daudey - De Zonweringfabriek

Next

Prev

Onze klanten

Veelgestelde
vragen

Onderstaand een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat die van jou er niet tussen? Neem dan even contact op!

1. wat kost een animatievideo?

De prijs van een animatie is afhankelijk van de complexiteit van de animatie en de speeltijd. Als je aangeeft waar je naar op zoek bent, kunnen wij je een gerichte prijs geven. Vraag dus snel een offerte op!

2. wat is de doorlooptijd?

De doorloop van een 2D animatie is ongeveer 2 weken. De doorloop voor een 3D animatie al snel 4 weken. Deze tijd gebruiken we goed om de boodschap tot in de kern, helder te visualiseren en in alles op 1 lijn te zitten.

3. wat hebben jullie van mij nodig?

Een brandguide (indien aanwezig). Animatie voorbeelden waar je aan denkt. Een stukje script en een deadline.

4. hoe gaan jullie te werk?

We beginnen met een sparringsessie. Als het goed is heb je een globaal idee van wat er in de animatie verteld gaat worden. In deze sessie zorgen we ervoor dat kern van de boodschap staat, er grofweg een verhaal geschetst is en er een style-keuze is gemaakt.

Scripting:
De informatie uit de sparringsessie wordt uitgeschreven tot een bondig verhaal van max 90 sec. Nu staat er een verhaal dat ingesproken wordt en dient als voice-over voor de video

Storyboard:
De tekst wordt gekoppeld aan gebeurtenissen (scenes). We bedenken bij elke tekst een passend beeld, dit schetsen we uit zodat je al een goed idee hebt wat er afspeelt per zin.

Design:
Het storyboard wordt geïllustreerd. De style staat nu volledig en is klaar om in beweging gezet te worden

Animatie:
Eindelijk zie je het verhaal in beweging. Hier komt verhaal en beeld samen. De animatie wordt ondersteund met een voice-over.

Sounddesign:
Definitieve voice-over, sound-effects en muziek maken de animatie tot een geheel.

5. Mag ik de animatie overal voor gebruiken?

Zeker! Wij maken content dat zoveel mogelijk bekeken mag worden! Hier worden vooraf goede afspraken over gemaakt dus geen verassingen achteraf!

Overtuigd?
Vraag offerte aan