ZF
Showreel Degalux v3.00_00_16_03.Still001

De prachtige 3D video’s van Visualchefs leggen stapsgewijs uit hoe je onze producten monteert. Dit scheelt onze medewerkers een hoop tijd en de klant heeft een prettige montage-ervaring.

Daan - De Zonweringfabriek

Minder telefoontjes naar de klantenservice? Wij realiseerde het.

Het installeren van een nieuw product kan soms een grotere uitdaging zijn dan we van tevoren hadden verwacht. Gelukkig is er dan nog altijd de klantenservice, toch? Dat dachten de klanten van zonweringspecialist Zonweringfabriek ook. Met als gevolg: continu een roodgloeiende telefoon op de serviceafdeling van de Zonweringfabriek. Dat moest anders! Wij ontwikkelde heldere explainer video’s die de klussers stap voor stap door de montage begeleiden. En met succes! Check het resultaat hieronder. 

Optimaliseren op basis van kijk- en klikgedrag

Voor de interactieve video's is de analysefunctie ook heel waardevol. Als een video een aantal maanden draait, krijgen we inzicht in allerlei gebruikersdata. Denk aan kijkminuten en op welke punten er wordt doorgeklikt. Op basis van deze data kunnen we bepalen of de video’s naar wens presteren, of dat ze eventueel geoptimaliseerd kunnen worden. Dit helpt ons ook met het opbouwen van een goede relatie met onze klant: je kunt samen steeds verder bouwen aan iets moois.

Check de analystics van de Zonweringfabriek hieronder, meer dan 1400 views in slechts 1 week! Wow. 

plus een webshop vol 3D renders

Voor de webshop zijn er 3D renders gebruikt boven fotografie. Dit geeft meer flexibiliteit doordat we gemakkelijk een wijziging kunnen doorvoeren en de stand van de producten altijd hetzelfde is waardoor de webshop rustig oogt.

Check hieronder een greep uit de strakke Zonweringfabriek rolluiken of via Zonweringfabriek.nl

#<Attachment id: 338643, content_type:
#<Attachment id: 338644, content_type:
#<Attachment id: 338645, content_type:
Duxwood Final V2.00_01_40_05.Still019

next project